ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Επόμενοι Κύκλοι Μαθημάτων

28/11/2023 (Απογευματινό Τμήμα)

Σε Ποιόν Απευθύνονται τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ;

Η Βασικη Εκπαιδευση ημιμόνιμου μακιγιάζ απευθύνεται σε όλους εσάς που θέλετε να ασχοληθείτε με το χώρο της ομορφιάς ή σε εσένα που είσαι ήδη επαγγελματίας και θέλεις να διευρύνεις τις γνώσεις σου σε έναν τομέα που αποκτά όλο και περισσότερη ζήτηση. Αυτόν του ημιμόνιμου μακιγιάζ.

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν απαιτεί κάποια πρότερη εμπειρία. Είμαστε εμείς εδώ για να σου δώσουμε όλα τα εφόδια που θα χρειαστείς για να ξεκινήσεις μια επιτυχημένη καριέρα με τα μαθηματα ημιμονιμου μακιγιαζ.

Γιατί Να Συμμετέχω στη ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ;

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ κερδίζει όλο και περισσότερο ενδιαφέρον από τις πελάτισσες. Αυτό συμβαίνει γιατί τονίζει και βελτιώνει τα φυσικά χαρακτηριστικά του προσώπου χωρίς κάποια προσπάθεια συντήρησης από την πελάτισσα.

Αν θέλεις να είσαι πρωτοπόρος στο χώρο του μακιγιάζ, σίγουρα τα μαθηματα ημιμονιμου μακιγιαζ θα σου δώσουν τη γνώση και την πιστοποίηση για να παρέχεις αυτή την υπηρεσία με επιτυχία & ασφάλεια!

μαθηματα ημιμονιμου μακιγιαζ
μαθηματα ημιμονιμου μακιγιαζ

Τι είναι τα ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η Βασική Εκπαίδευση Ημιμόνιμου Μακιγιαζ είναι ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα διάρκειας 2 μηνών, που θα σου δώσει όλες τις βασικές γνώσεις που θα χρειαστείς για να ξεκινήσεις την καριέρα σου στο ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Το ημιμόνιμο μακιγιάζ είναι μια αισθητική διαδικασία πολύ δημοφιλής σε όλες τις χώρες καθώς δίνει στις γυναίκες εξοικονόμηση χρόνου αλλά και αυξημένη αυτοπεποίθηση. Οι δημοφιλέστερες παροχές είναι: Σκίαση Φρυδιών, Γραμμή Eye Liner & διόρθωση περιγράμματος χειλιών.

Ξεκινώντας από τη θεωρία θα μάθεις τα πάντα για το ημιμόνιμο μακιγιάζ σε Φρύδια, Μάτια & Χείλη.

Τα μαθήματα περιλαμβάνουν τόσο θεωρία αλλά και πρακτική και φυσικά θα λάβεις & Certificate!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΜΙΜΟΝΙΜΟΥ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 μήνες

ΕΠΙΠΕΔΟ: ΑΡΧΑΡΙΟΙ

ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ: 6

ΤΜΗΜΑΤΑ: ΤΕΤΑΡΤΗ & ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16:00 – 20:00

 


ΤΙΜΗ: 2.800€ 2.500€ (Η τιμή προσφοράς ισχύει για early bird κρατήσεις θέσεων ως 31/10/2023


ΕΝΑΡΞΗ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ: 28/11/2023 

Αναλυτικό Πρόγραμμα ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ 

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΡΙΑ;

Η Αφροδίτη Μπακταράζοβα, ζει στην Ελλάδα τα τελευταία 23 χρόνια. Έχει τεράστια εμπειρία και είναι πιστοποιημένη εκπαιδευτρια ημιμόνιμου Μακιγιάζ. Διαθέτει εξαιρετικές σπουδές & εκπαίδευση, μεγάλη εμπειρία αλλά το σημαντικότερο είναι πως θέλει να μοιραστεί όλη της τη γνώση μαζί σου!

Μη χάσεις την ευκαιρία να μάθεις από την Αφροδίτη…

afroditi baktarazova (Small)